Nieuwbouwwoningen in Noord-Holland

U zoekt een nieuwe woning. Waarom dan geen nieuwbouwwoning? Volgens Bouwfonds heeft een nieuwbouwwoning vele voordelen. Zo kunt u een nieuwbouwwoning snel betrekken omdat deze kant en klaar is. Een nieuwbouwwoning heeft de nieuwste snufjes op woongebied waardoor de woning erg comfortabel zijn. Nieuwbouwwoningen zijn er in allerlei varianten. Er zijn appartementen, tussenwoningen, twee onder 1 kap woningen en zelfs penthouses en vrijstaande huizen. U betaalt geen overdrachtsbelasting bij een nieuwbouwwoning.

De Provincie Noord-Holland stimuleert nieuwbouwprojecten en geeft het groene licht voor 300 nieuwbouwwoningen in Velserbroek. Informeer bij de gemeente waar u wilt gaan wonen of er nieuwbouwwoningen gebouwd worden.

Nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig. Zuinige apparaten in huis zijn belangrijk maar zuinige huizen ook. Bij uw toekomstige huis is dat ook belangrijk. De energielasten van een nieuwbouwwoning zijn lager dan bij een bestaande woning.
Alle nieuwbouwwoningen zijn geïsoleerd en voorzien van allerlei energiebesparende maatregelen. Daardoor zijn de energielasten lager. Bovendien hebben deze nieuwbouwwoningen een hoger energielabel doordat ze duurzaam zijn gebouwd. Vaak zijn de nieuwbouwwoningen voorzien van milieuvriendelijke toepassingen zoals zonnepanelen en een zonneboiler.

Heeft u al uw ideale nieuwbouwwoning gevonden, aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met de makelaar of de projectontwikkelaar. Daarna wordt uw favoriete nieuwbouwwoning gereserveerd en u krijgt hulp bij de verkoop van uw huidige woning. U koopt uw nieuwbouwwoning pas echt als uw huidige woning verkocht is. Zo heeft u uw ideale nieuwbouwwoning snel in handen.